Detta är vi som är grundarna till EkonomiskFramtid.se! Vi går alla i samma klass i ettan på ekonomiprogrammet, Dragonskolan Umeå.

Hej! Jag heter Filippa Whittley och är 16 år gammal. Jag gå första året på Ekonomiprogrammet Dragonskolan och har valt inriktningen ekonomi inför 2:an. Jag skulle beskriva mig själv som en väldigt framåt, social och positiv person. Jag är inte blyg och jag tycker att det är kul att prata med nya människor. På fritiden brukar jag umgås med kompisar, vara i stallet och jobba. Jag har även bloggat när jag var yngre och hade därför lite kunskap och intresse för design sedan innan, och tog därför på mig det ansvarsområdet på hemsidan!

Kontaktuppgifter:

Telefonnummer: 070 – 360 24 47  Mailadress: filippa.ekonomiskframtid@hotmail.com

Hejsan! Jag heter Vanessa Larsen. Jag är en glad och driven tjej på 17 år som går första året på ekonomiprogrammet på Dragonskolan i Umeå. Här har jag valt att läsa inriktningen Juridik inför tvåan då jag tycker att det är väldigt spännande och intressant. Jag är en social och positiv tjej som gillar nya utmaningar. Därför har det varit väldigt roligt och lärorikt att jobba med webbstjärnan. Största delen av min fritid ägnar jag i stallet, utöver det är jag med mina kompisar.

Kontaktuppgifter:

Telefonnummer: 073 – 084 48 77  Mailadress: vanessa.ekonomiskframtid@hotmail.com

 

Jag heter Coody Gatunguzi och är 16 år gammal. Jag går första året på Dragonskolan och läser ekonomi, jag valde att läsa juridik linjen i tvåan eftersom att jag blev mer intresserad av det än ekonomlinjen. Jag är en positiv och glad kille som gillar att testa på nya utmaningar och därför har det varit roligt att jobba med webbstjärnan. På min fritid så gillar jag att vara med vänner eller familjen och bara ta det lugnt.

Kontaktuppgifter:

Telefonnummer: 076 – 396 96 63  Mailadress: coody.ekonomiskframtid@outlook.com

 

Jag heter Joel Wiklund och är 17 år gammal. Jag gillar att lära mig nya saker och Webbstjärnan projektet har därmed passat mig utmärkt. Nu går jag första året på Dragonskolan i Umeå och läser ekonomi. På min fritid gillar jag att åka slalom och vara ute i naturen. Utöver det umgås jag även med mina vänner och min familj.   

Kontaktuppgifter:

Telefonnummer: 076 – 770 86 82  Mailadress: joel.ekonomiskframtid@outlook.com