Vi på EkonomiskFramtid.se är fyra väldigt drivna och positiva ungdomar som tycker om att hjälpa andra. Att jobba med webbstjärnan har verkligen utvecklat oss i gruppen på många olika sätt. Speciellt gällande planering, samarbete och skapandet av en hemsida.

Vi har jobbat väldigt hårt för att på ett enkelt och roligt sätt hjälpa ungdomar med sin ekonomi och framtid som vuxen med hjälp av text, bild och verkliga exempel.

Vi tycker att detta arbete har varit väldigt roligt och det har därför inte varit något problem att jobba med hemsidan utanför skolan och på våra håltimmar. Vi är också väldigt öppna för frågor för att försöka bidra med så mycket hjälp som möjligt.

Vi vill försöka komma så långt som möjligt i tävlingen för att få mer publicitet till våran hemsida och på så sätt hjälpa så många ungdomar som möjligt! Enligt oss är vår hemsida väldigt kreativ med ett mycket brett innehåll, och vi har verkligen tänkt på att göra det intressant för läsaren. Vi har även anpassat våra begrepp till målgruppen och till folk som inte har någon tidigare kunskap inom ekonomi eller juridik och på så vis gjort innehållet mer lättläst så att det ska passa så många som möjligt. Vi är väldigt tacksamma över att få delta i detta arbete eftersom det har varit så roligt och för att vi fått använda våra kunskaper på ett annat sätt och därmed lärt oss mycket mer!